Atotrūkis tarp sporto ir stiliaus.

Moterys mėgsta dėvėti kedus dėl įvairių priežasčių – nuo ​​patogumo ir universalumo iki stiliaus ir praktiškumo. Iš esmės moterys vertina komforto, stiliaus ir praktiškumo derinį, kurį siūlo kedai moterims. Rinkoje siūlomų kedų dizaino įvairovė leidžia individualiai reikštis ir kūrybiškai renkantis madą, todėl kedai yra pagrindinė daugelio moterų drabužių spintų dalis.

Štai žingsnis po žingsnio vadovas, kaip dėvėti kedus įvairiomis progomis ir įvairiais stiliais:

1. Pasirinkite tinkamus kedus

Apsvarstykite progą ir savo asmeninį stilių. Pasirinkite kedus, atitinkančius jūsų norimą atmosferą: kasdienius, sportiškus ar prašmatnius. Rinkitės klasikinius baltus kedus, kad jie būtų universalūs, tinkantys prie daugelio drabužių. Arba rinkitės sportbačius, kurių spalvos ir raštai tinka jūsų garderobui.

2. Poravimas su kelnėmis ir sijonais

Džinsai: aptemptus džinsus arba „boyfriend“ stiliaus džinsus galima šiek tiek atlenkti, kad būtų demonstruojami jūsų kedai. Kedai su aulu (auliniai kedai) puikiai dera su atlenktais džinsais, kad atrodytumėte žaismingai be jokių pastangų. Tamprės: derinkite tampres su aptakiais, žemo profilio kedais, kad atrodytumėte patogiai sportiškai. Sijonai, šortai ir sijonkelnės: midi sijonus ir ssijonkelnes galima derinti su žemais kedais, kad būtų linksma ir laisvalaikio apranga. Mini sijonus arba šortus taip pat galima derinti su kedais, kad išvaizda būtų jaunatviška.

3. Viršutinių drabužių pasirinkimas

Marškinėliai: pagrindiniai marškinėliai ir grafiniai marškinėliai puikiai dera su kedais, kad jūsų apranga būtų laisvo stiliaus.
Palaidinės: įkiškite palaidinę į džinsus ar sijoną aukštu liemeniu ir pridėkite kedus, kad derintumėte laisvalaikio ir puošnumo elementus.
Džemperiai: suderinusi kedus su džemperiu, sukuriate patogią ir stilingą išvaizdą, kuri puikiai tiks šaltesniems mėnesiams. Itin stilingai atrodo oversized stiliaus džemperis su gobtuvu iš tvirtos medžiagos.
Megztiniai: uždėkite megztinį ant marškinių su apykakle ir derinkite su kedais, kad atrodytumėte pasiruošusi nerūpestingam laisvalaikiui.

4. Sluoksniavimas

Atminkite, kad sluoksniavimas yra skirtingų tekstūrų, ilgių ir stilių maišymas, siekiant sukurti jūsų aprangos gylį ir vizualinį susidomėjimą. Sluoksniuodama įsitikinkite, kad elementai papildo vienas kitą spalvos ir stiliaus atžvilgiu. Pasirinkę tinkamą derinį, galite pasiektumėte stilingą ir funkcionalų vaizdą, apimantį ir komfortą, ir madą, tuo pačiu demonstruodama savo kedus. Pridėkite sluoksnių, pvz., lengvą švarkelį, odinę striukę ar džinsini švarką, kad pagerintumėte savo aprangą. Šie sluoksniai gali suteikti jūsų bendrai išvaizdai gylio ir stiliaus.

5. Priedai

Pasirinkite aksesuarus, kurie papildys jūsų aprangą ir jūsų kedus. Atminkite, kad aksesuarai yra būdas išreikšti savo asmeninį stilių, todėl nedvejodami derinkite įvairius priedus pagal savo pageidavimus ir progą. Tiesiog nepamirškite neapkrauti savo išvaizdos per daug priedų – svarbu išlaikyti subalansuotą ir vientisą išvaizdą. „Crossbody“ krepšys (rankinė per petį) yra funkcionalus ir stilingas aksesuaras, papildantis laisvalaikio kedų nuotaiką. Rinkitės nedidelį ar vidutinio dydžio krepšį, kurio spalva atitinka jūsų aprangą arba kontrastuoja su ja. Pridėjus beisbolo kepuraitę arba plačiabrylę skrybėlę, jūsų apranga gali būti sportiška ar prašmatni, priklausomai nuo kepurės stiliaus ir bendros išvaizdos. Akiniai nuo saulės yra klasikinis aksesuaras, galintis pagerinti bet kokią aprangą. Pasirinkite stilių, atitinkantį jūsų veido formą ir norimą atmosferą. Stilingas diržas gali apibrėžti jūsų juosmenį ir suteikti jūsų ansambliui blizgesio. Apsvarstykite tvirtinimo diržą su akį traukiančia detale. Laikrodis yra nesenstantis aksesuaras, galintis jūsų aprangai suteikti rafinuotumo. Rinkitės elegantišką ir klasikinį dizainą, kuris papildys jūsų kedai. Jei dėvite žemus arba kulkšnis siekiančius sportbačius, pasirinkę mielas kojines prie kulkšnies galite pridėti linksmo ir stilingo jūsų aprangos elemento. Apsvarstykite galimybę originalius savo kedų raištelius pakeisti spalvingais ar raštuotais. Ši maža detalė gali turėti didelės įtakos bendrai jūsų išvaizdai.

6. Spalvų derinimas

Atminkite, kad spalvų derinimas nėra griežtas mokslas, o labiau meno rūšis. Galiausiai rinkitės spalvas, kurios leidžia jaustis pasitikinčiomis ir atspindi jūsų asmeninį stilių. Žaiskite su įvairiais spalvų deriniais, kol rasite tuos, kurie jums labiausiai patinka. Derinkite savo kedų spalvas su likusia apranga. Derinkite arba kontrastuokite spalvas, kad sukurtumėte darnų vaizdą.
Pasiūlymai: Rinkitės kedus, kurių spalva yra tokia pati kaip vienas iš jūsų aprangos drabužių. Tai sukuria aptakią ir supaprastintą išvaizdą, todėl atrodysite aukštesni ir pailgi. Rinkitės neutralių spalvų kedus, tokius kaip balti, juodi, pilki arba smėlio spalvos. Šios spalvos puikiai dera su beveik bet kokia apranga ir gali būti derinamos su įvairiomis spalvomis be konflikto. Pažvelkite į spalvų ratą ir pasirinkite spalvas, kurios yra priešingos viena kitai. Pavyzdžiui, mėlynų atspalvių sportbačius derinkite su šiltų atspalvių, pavyzdžiui, oranžinės ar vario spalvos drabužiais. Spalvų rate pasirinkite spalvas, kurios yra viena šalia kitos. Tai sukuria harmoningą ir vizualiai malonų vaizdą. Pavyzdžiui, žalius kedus derinkite su mėlynais arba geltonais drabužiais. Jei jūsų kedai yra unikalios spalvos, apsvarstykite galimybę juos derinti su panašaus atspalvio aksesuaru, pavyzdžiui, krepšiu, skara ar kepure. Naudokite savo sportbačius, kad neutralią ar vienspalvę aprangą paryškintumėte. Pavyzdžiui, derinkite raudonus kedus su juodai balta apranga, kad atrodytumėte drąsi. Derinkite sportbačius, kurių atspalvis šiek tiek skiriasi nuo pagrindinės jūsų aprangos spalvos. Tai sukuria jūsų išvaizdos gylį ir dimensiją. Jei jūsų kedai turi raštą, pasirinkite vieną spalvą iš rašto, kad ji atitiktų jūsų drabužius. Tai sujungia išvaizdą, neapsunkindama aprangos per daug spalvų. Pagalvokite apie renginio, kuriame dalyvaujate, nuotaiką ir formalumą. Ryškūs ir drąsūs moteriški kedai gali puikiai tikti laisvalaikiui, o neutralūs tonai labiau tinka profesionaliai. Nebijokite eksperimentuoti ir derindami spalvas pasitikėkite savo instinktais. Kartais netikėti deriniai gali baigtis stilingiausiais ir unikaliausiais drabužiais.

7. Progomis pagrįstas stilius

Įprastoms išvykoms: derinkite kedus prie džinsų ar šortų ir paprastų marškinėlių, kad atrodytumėte patogiai ir stilingai.
Sportinei veiklai: dėvėkite kedus su sportinėmis tamprėmis, treniruočių viršutinę dalį ir sportišką striukę. Laisvalaikiui: rinkitės švarius, minimalistinius sportbačius ir derinkite juos su pritaikytomis kelnėmis arba nublizginta suknele.

8. Eksperimentuokite ir suasmeninkite

Nebijokite eksperimentuoti su skirtingais stiliais ir deriniais. Suasmeninkite savo aprangą, kad atspindėtų jūsų unikalų mados jausmą.

9. Pasitikėjimas savimi yra pagrindinis dalykas

Kad ir ką avėtumėte ar vilkėtumėte, pasitikėjimas yra svarbiausias aksesuaras. Su pasididžiavimu papuoškite savo aprangą ir valdykite savo stilių. Atminkite, kad nėra griežtų taisyklių, susijusių su mada, o individualūs pageidavimai skiriasi. Svarbiausia yra rasti pusiausvyrą tarp komforto, stiliaus ir saviraiškos. Turėdami tinkamą porą kedų ir gerai sutvarkytą aprangą, galite sukurti madingą ir patogią išvaizdą įvairioms progoms.

Susiję produktai

Aukšto audinio platforminiai sportbačiai Big Star LL274156 balti Aukšto audinio platforminiai sportbačiai Big Star LL274156 balti 2
Pristatymas 5-12 d.dienų
Sportbačiai moterims

Big Star sportbačiai

LL274156 BIAŁY
40,79 €
37 38 39 40 41

Informuojame, kad svetainėje naudojami slapukai.
Paspaudę mygtuką mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą.